CARROTS

هویج

درباره هویج و ارزش غذایی آن بیشتر بدانیم

هویج از هزاران سال پیش در بسیاری از کشورها ماده اصلی برای تهیه انواع غذاها بوده است، اگرچه از قرن شانزدهم میلادی، هویج نارنجی رنگ هم متداول شد. اولین سوابق برای مصرف انواع هویج نشان می دهد که هویج در ابتدا به رنگ بنفش بوده است. سوابق بعدی نشان می دهد هویج قرمز، هویج زرد و هویج سفید نیز توسط کشاورزان پرورش داده شدند. هویج نارنجی نوع اصلی است که در نیوزیلند یافت می شود.

نکات مهم در خرید هویج

هویج هایی را انتخاب کنید که محکم تر، خوش فرم و با رنگ نارنجی خوشرنگ باشند. هویج های کوچک تر معمولاً شیرین تر و لطیف تر هستند. اگر هویج بهاری با برگ های متصل به آن به فروش می رسد، برگ های هویج باید تازه و سبز روشن باشند.

هویج ها را باید در کیسه های پلاستیکی در یخچال قرار دهید. هویج های پوست کنده را می توانید حداقل یک هفته در یخچال نگهداری کنید. همانطور که قبلاً پوست آنها گرفته شده است، ممکن است اندکی نشانه های یخ زدگی نسبی در سطح هویج ظاهر شود. چند دقیقه هویج را در آب سرد قرار دهید و آنها به رنگ نارنجی درخشان خود باز می گردند.

دسترسی انواع هویج در طول سال

  • موجود: در تمام فصل های سال موجود است
  • هویج بهاری – اکتبر تا ژانویه در دسترس است
ارزش تغذیه ای هویج

ارزش تغذیه ای هویج

 

طرز آماده سازی انواع هویج 

برای آماده سازی انواع هویج، بهتر است سطح آنها را بتراشید و یا پوست آن را با لایه هایی باریک، جدا کنید. در صورت لزوم، هویج را برش بزنید. هویج رنده شده، قطعه قطعه شده یا خرد شده برای سالاد و آماده کردن آب هویج، ایده آل است.

هویج های جوان تر و تردتر، نیازی به لایه برداری ندارند. هویج را خوب شسته و کمی خراش دهید تا اطمینان حاصل شود تمام خاک یا آلودگی سطحی آن از بین رفته است. هویج کهنه تر و بزرگ تر، باید پوست کنده شود.

هویج از نظر روش تهیه و پخت، همه کاره است. هویج حلقه شده، هویج مکعب خرد شده، نوارها یا تکه های هویج را می توانید به راحتی برش دهید. هویج اغلب برای سالاد رنده می شود. اندازه رنده را تغییر دهید و با رنده های درشت یا لایه بردار ریزتر این کار را تکرار کنید.

مقالات تخصصی گلخانه را از این قسمت مطالعه کنید….

روش های مصرف انواع هویج

می توانید هویج ها را به صورت میان وعده، خام بخورید، یا در غذاهای شیرین مانند کیک هویج یا مافین بپزید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید. هویج باید آنقدر پخته شود تا زمانی که نرم شود و بسته به اولویت های شما برای تهیه غذاها، کمی ترد باشد. هویج های پخته و لطیف تر ممکن است له شده یا پوره ای شوند.

روش های پخت و پز انواع هویج

پختن، کباب کردن، جوشاندن، دم کشیدن، مایکروویو، تفت دادن، بخار پز، خورشت هویج، سرخ کردن.

ارزش تغذیه ای انواع هویج

هویج منبع خوبی از ویتامین A، کاروتنوئیدها، به ویژه بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. یک هویج متوسط، ​​بیش از مقدار توصیه شده رژیم غذایی، این مواد را برای یک روز تأمین می کند. هویج همچنین منبع فیبر غذایی، فولات و ویتامین B6 است و حاوی مقدار قابل توجهی پتاسیم است. عناصر اصلی موجود در هویج، کاروتنوئیدها و فالکارینول هستند که برای محافظت از بدن در برابر برخی از سرطان ها مورد مطالعه قرار می گیرند.

اطلاعات تغذیه ای هویج خام

  • مقدار متوسط برای مصرف: 1 فنجان یا 128 گرم
  • مقدار انرژی در هر وعده 100 گرم: 156 کیلوژول بر کالری
  • مقدار کل پروتئین در 100 گرم: 0/6
  • مقدار کل چربی در 100 گرم: 0/2
  • مقدار کل چربی اشباع در 100 گرم: 0/03
  • کربوهیدرات ها در 100 گرم: 6/8
  • مقدار فیبر رژیمی در 100 گرم: 2/8
  • مقدار سدیم در 100 گرم: 41
  • مقدار ویتامین A در 100 گرم: 872
  • مقدار فولات در 100 گرم: 21
  • مقدار ویتامین B6 در 100 گرم: 0/12
  • مقدار پتاسیم در 100 گرم: 174
  • مقدار نیاسین در 100 گرم: 0/5
  • مقدار ویتامین C در 100 گرم: 2

خرده فروشی انواع هویج

هویج عمده به شکل بسته بندی کیسه ای به فروش می رسد. هویج ها را میتوانید به صورت ردیفی در کنار هم بچینید و در مغازه میوه یا سبزیجات به فروش برسانید. برای حفظ شادابی هویج، ساقه ها را به خوبی مرطوب نگه دارید. هویج  را در دمای 0 درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی 90-100٪ نگهداری کنید. هویج به اتیلن حساس است بنابراین جدا از میوه و سبزیجات تولید کننده اتیلن ذخیره کنید.

ترجمه تخصصی: همیار گلخانه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *